tisdag 6 juni 2023 11:08

Nyheter

 

:: Tipsa ngon

Ok!
 

 


-----------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------

På mångas önskan så är Blommans Orkester åter på dansbanan. Sångerskan Annelie Månsson (Leopold) är som alltid full av entusiasm och en riktig glädjespridare.Hennes proffesionalism och röstresurser var vad som behövdes för att lyfta orkestern från den lilla orkester som Thomas startade upp i mitten av 80 talet till den kvallitétsnivå den har idag.

Med i Orkestern är även Annelies man Bengt-Åke Leopold. Han är som många säkert känner till en mångsysslare inom mosiken. Spelar bas, gitarr, saxofon och sjunger såväl solo som körsång. Med andra ord en oersättlig klippa i bandet.Sist men inte minst så är åter Thomas (Blomman) Broström tillbaka i orkestern efter uppehållet 2002. Många människor trodde att Blommans-tiden skulle upphöra på grund av hans kristna tro. Tron är inget hinder utan snarare en tillgång i tuffa tider. Till publikens förtjusning så är han nu åter på banan med sin glädje både i dragspel, keyboard solosång och körsång. Publiken bjuds på härliga dansanta melodier som väcker nostalgin.

Repertoaren består av kända sånger från kända artister. Detta gör att publiken gärna sjunger med i refränger och allsångsfenomenet går ej att stoppa.

Allsång är ju också ett begrepp när man talar om Blommans ork. Orkestern livar gärna upp sin publik med hjälp av allsång vilket är väldigt populärt vid kalas. Allsången bäddar också för en trevlig danskväll resten av kvällen........Nu är möjligheten i dina händer. Kontakta oss och vi kan verkligen lämna kvallitéts GARANTI.

Artikeln har 3 Kommentarer

 
 

3 Kommentarer

 1. Mia sger:
  Hej på er! kommer ni till Tosia och spelar?? Hade varit underbart!!
  Mia
  fredag 1 juli 2011 16:28

 2. benny sger:
  kommer du till nässjö å spela
  det vore roligt eller till bruzaholm
  mndag 5 mars 2012 21:15

 3. Göran Härle sger:
  "Äntligen", underbart att få höra och eventuellt dansa till er.Vem minns inte er från 80-talet.När kommer ni ner till Skåne??
  Hälsn
  Göran
  torsdag 12 juli 2012 20:08

Kommentar

Namn

E-post (Obligatorisk men publiceras ej)
Fr att kunna verifera din kommentar mste du uppge en fungerande E-post!
Vill du ha mejl vid kommentar?
 
 
 
 
 
 
 

 

:: Senaste kommentaren

Tack för en otroligt bra skiva. ...
Av: Kjell Åke Svensson

:: Gstboken

Hej Annelie :) Hjertelig tillykke med dagen, håber du får en super god dag :)...
Av: Berit
 

1 beskare just nu !

Logga in

www.blommansorkester.se 2008 | Sidan �r utformad av apg29.com